Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zendaya Colmen

 Korai élete

Zendaya, ami azt jelenti, hogy "hálát adni" a Shona született Zendaya Coleman, hogy Claire Stoermer és Kazembe Ajamu (Coleman) szeptember 1-én, 1996, Oakland, Kalifornia. [1] [2] [3] nőtt fel részeként A kaliforniai Shakespeare Színház Orinda, Kaliforniában, ahol az anyja dolgozott, mint a House Manager. [1] [2] [3] Ezen kívül a képzéshez, a színház tanuló konzervatóriumi program, majd végrehajtása számos színpadi produkciók, Zendaya segített anyjának ülés mecénások és eladni tombola jegyek javára a színház [1].
Míg részt vett a Oakland Iskola Arts, ő játszotta a fiatal Ti Moune az egyszer a szigeten, a Berkley Playhouse, és a kitörés szerepe a férfi karakter Joe Caroline, illetve módosítása a Palo Alto a TheaterWorks. [1] Azt is tanult meg kézműves, a CalShakes Konzervatóriumban program és az American Conservatory Theater [1]. Her más színpadi szerepei: Richard III, Vízkereszt, és As You Like It, többek között [1].
[Szerkesztés] Karrier

Zendaya kezdte szakmai karrierjét dolgozott divat modell Macy, Mervyns és Old Navy. Ő is szerepelt a iCarly játékok ad együtt Stefanie Scott. [1] Ő is megjelent, mint egy back-up táncos a Sears kereskedelmi featuring Disney Channel csillag Selena Gomez, és 2009-ben, volt egy kiemelt előadó a Kidz Bop zenei videót a borítója változata a dal Hot n Cold. [1] [4] Zendaya jelenleg csillag a Disney Channel eredeti sorozat Shake It Up! mint Raquel "Rocky" Blue mellett Bella Thorne a CeCe Jones, a komikus duó próbál táncolni az utat sztárság. Ő is szerepelt a könyvben pótkocsi "A rossz Átkozott" by Katie Alender. És 2011 elején volt, bejelentette, hogy élete első film lenne a 2012-es film, "Frenemies" mellett "Shake It Up!" co-csillag, Bella Thorne és Stefanie Scott az ANT Farm. [1] [2] [3]
[Szerkesztés] Magánélete

Zendaya jelenleg Los Angelesben él a családjával és a kutya, egy óriás schnauzer nevű Midnight [1]. Her érdekeit is énekelni, táncolni és tervező ruháit. [1] Zendaya reméli, hogy csakúgy, mint színházi vezette őt, hogy a televízió, Shake It Up! majd egyszer vezetni őt lehetőségek a zeneiparban. [2] 2010 októberében Zendaya mondta Variety: "Én szeretem énekelni, és szeretnék rögzíteni egy albumot egy bizonyos ponton." [2]
[Szerkesztés] Éneklő karrier

Zendaya egy dal szajré It Out. A letölthető az iTunes-on a $ 0,99 cent. Zendaya is, amelynek ő 1. music video szajré It Out hamarosan. Zendaya és Bella Thorne egy zenei videót a dal Watch Me, ami premierje a Disney Channel-én június 17, 2011 folyamán ANT Farm premierje.

A képeket a képtárban találhatjátok meg!